Prisma » Educaţie » Vizita unei delegaţii de elevi din Merano, Italia

Vizita unei delegaţii de elevi din Merano, Italia

Primarul Municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, a primit în data de 7 octombrie 2013, vizita unei delegaţii de elevi din Merano, Italia, aflată în această săptămână în municipiul Reşiţa. Elevii italieni derulează un schimb de experienţă cu elevi ai Liceului Teoretic “Diaconovici-Tietz” din Reşiţa.

În cadrul întâlnirii, edilul Reşiţei, Mihai Stepanescu, le-a prezentat oaspeţilor italieni câteva date despre municipiul Reşiţa şi i-a asigurat de întreaga sa deschidere şi disponibilitate. Primarul a precizat că municipiul Reşiţa are relaţii de prietenie şi colaborare cu două oraşe din Italia: Pesaro şi Loreto, şi se are în vedere extinderea colaborărilor cu alte oraşe. Profesorul coordonator din partea Liceului Teoretic “Diaconovici-Tietz” din Reşiţa, Florica Molnar, a vorbit despre parteneriatul educaţional dintre unitatea de învăţământ reşiţeană şi cea din Italia care datează din anul 2002, atunci când a fost iniţiat primul proiect.

În final, profesorul Florica Molnar a adresat mulţumiri administraţiei locale pentru susţinerea constantă în realizarea acestor proiecte de-a lungul timpului.Scrieti un comentariu