Prisma » Sport » Campionat judeţean de futsal

Campionat judeţean de futsal

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin anunţă înfiinţarea unui campionat judeţean de futsal şi invită toţi iubitorii acestei discipline sportive să se înscrie în această competiţie, în perioada imediat următoare. Cu toţii practicăm acest sport, extrem de popular în rândul cărăşenilor, dar la nivel de hobby, în timpul liber.

AJF Caraş-Severin invită toţi fanii futsalului din judeţ să se-nscrie la o competiţie organizată, aşa cum se doreşte a fi campionatul judeţean de futsal.

La competiţie se pot înscrie echipe deja afiliate la AJFCS sau orice altă echipă formată din iubitorii de futsal. Campionatul se va disputa pe raza judeţului Caraş-Severin, pe terenuri de fotbal redus, în aer liber sau sală de sport, după posibilităţile logistice ale organizatorilor din zona respectivă.

Campionatul judeţean va fi împărţit pe zone geografice, formate, în general, jurul oraşelor judeţului: zona Reşiţa, zona Caransebeş, zona Oţelu-Roşu, zona Bocşa, zona Moldova Nouă, zona Anina – Oraviţa, zona Bozovici, zona Băile Herculane.

Preşedinte Comisie AJF Caraş-Severin, relaţii cu mass-media, Florin ŞTIUBE

Spread the love


Scrieti un comentariu