Prisma » Mediu » Proiectul Cascada Bigăr

Proiectul Cascada Bigăr

Cascada Bigar

În perioada 15 aprilie – 14 septembrie 2014 GEC Nera implementează proiectul Cascada Bigăr, promotor pentru creşterea gradului de acceptare al Parcului Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa la nivelul comunităţilor locale finanţat de către Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România prin programul Spaţii Verzi ANP.

În cadrul implementării proiectului se va sărbători în data de 22 mai a.c, începând cu ora 11.00, la Sala Cazino a Teatrului Vechi „Mihai Eminescu” din Oraviţa, ZIUA INTERNAŢIONALĂ A BIODIVERSITĂŢII cu următoarea agendă:

  • Prezentare generală a Parcului Naţional Cheile Nerei Beuşniţa din partea Administraţiei Parcului.
  • Simpozion destinat prezentării şi discuţiilor interactive privind valoarea şi importanţa biodiversităţii Parcului. Prezintă reprezentanţi ai Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai I al României din Timişoara care în prezent întocmeşte planul de management al Parcului Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa.
  • Prezentare din partea Grupului Ecologic de Colaborare Nera a conceptului de mini potecă tematică care urmează a fi implementat în zona rezervaţiei naturale Izvorul Bigăr.

În cazul în care există persoane interesate şi disponibile să participe sunt invitate la această acţiune a Grupului Ecologic de Colaborare Nera.

dr. ing. Cornel Popovici Sturza – preşedinte, director executiv

Spread the love


Scrieti un comentariu