Prisma » Economic » Dezvoltarea turistică a staţiunii Secu

Dezvoltarea turistică a staţiunii Secu

Statiunea Secu muntii Semenic Caras-Severin

Primarul Municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, şi directori din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa au avut o întâlnire cu concesionarul platoului Secu privind investiţiile care urmează a fi derulate în zonă.

Concesionarul a prezentat macheta proiectului tehnic prevăzut a fi realizat pe parcursul a 7 ani, începând din anul 2014, pe o suprafaţă de 45.498 mp, conform contractului de concesiune nr. 17958/22.11.2013.

În acest an, concesionarul va înainta etapizat documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire, corelat cu planul de investiţii stipulat în contractul de concesiune.


Primăria Municipiului Reşiţa a organizat, luni, 6 iulie 2015, la sediul administrativ, Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1A, sala de şedinţe, parter, o întâlnire consultativă în domeniul dezvoltării turistice a staţiunii Secu.

Strategia în domeniul turismului este o etapă necesară în vederea accesării fondurilor europene nerambursabile în perioada 2014-2020, obiectivele strategiei trebuind să coreleze obiectivele stipulate în documentele programatice de la nivel naţional, regional şi local cu cele declarate ale Uniunii Europene, în vederea atingerii indicatorilor de program stabiliţi în domeniul turismului.

Statiunea Secu muntii Semenic Caras-Severin

Spread the love


Scrieti un comentariu