Prisma » Social » Donaţie pentru Centrul de Plasament

Donaţie pentru Centrul de Plasament

donatia Fundatiei Parohiei Catolice „Sfantul Mihail”

Centrul de Plasament „Casa Noastră” Zăgujeni a primit vizita Fundaţiei Parohiei Catolice „Sfântul Mihail” din Altenstad, Bavaria, care a donat copiilor un microbuz Fiat Ducato cu 9 locuri. Darul adus de cei 6 reprezentanţi ai organizaţiei germane i-a încântat pe copiii care beneficiază de serviciile centrului, având în vedere că vechiul mijloc de transport are o vechime de peste 20 de ani. Delegaţia germană a fost formată din Helga Lang, Rudolf Otto Lang, Mathias Unsin, Anton Stuhle, Michael Kogel şi Hermann Hartmann. “Gândurile noastre se îndreaptă spre prietenii şi copiii noştri din România, mai ales cei din Centrul de la Zăgujeni. Venim cu drag în acest loc de fiecare dată şi sperăm ca darul nostru să vă aducă încă un motiv de bucurie”, le-a transmis Helga Lang, copiilor.

La întâlnire a fost prezentă şi Ana Vasile, directorul DGASPC Caras-Severin, care, in numele copiilor, a multumit fundatiei germane pentru gest. „Fundatia Parohiei Sfantul Mihail este alaturi de noi din 1990, si ne-a sprijinit constant.Vechiul microbuz a fost daruit tot de dansii, ca urmare a atasamentului pe care l-au dezvoltat fata de copii, in timpul vzitelor in Romania. Le multumim pe aceasta cale pentru acest gest inimos. Noul microbuz este de un real folos in deplasarile copiilor”, a declarat Ana Vasile.

donatia Fundatiei Parohiei Catolice „Sfantul Mihail”

Fundaţia Parohiei „Sfântul Mihail” din Altenstad vizitează anual Centrul „Casa Noastră” din Zăgujeni. Membrii fundaţiei petrec timp cu copiii, le dăruiesc pachete cu dulciuri iar ocazional sponsorizeaza excursii pentru cei mici, ultima deplasare fiind în 2016, la Orşova.

În acest moment Centrul „Casa Noastră” Zăgujeni are în grijă 70 de copii.

Madalina Cotoc, Consultant Relaţii Publice DGASPC

Spread the love


Scrieti un comentariu