Prisma » Executiv » Finalizarea blocurilor ANL de pe Calea Caransebeşului se amână cu 8 luni

Finalizarea blocurilor ANL de pe Calea Caransebeşului se amână cu 8 luni

În cadrul investiţiei „Blocuri de locuinţe pentru tineri, în regim de închiriere, Calea Caransebeşului, etapa II”, lucrările de execuţie se desfăşoară prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Primăria Municipiului Reşiţa a predat, cu titlu gratuit ANL-ului terenul pe care se construiesc blocurile. De asemenea, pentru predarea amplasamentului liber de sarcini, au fost deviate de către municipalitate conducta de apă (36.124,46 lei), cabluri electrice (76.264,30 lei) şi cabluri Romtelecom (48.898,76 lei). Pentru asigurarea utilităţilor (apă, canal menajer şi pluvial, energie electrică, energie termică şi gaze naturale), sarcină ce revine Primăriei Municipiului Reşiţa, lucrările tehnico-edilitare au fost adjudecate firmei S.C. Calor Grup S.R.L., cu o valoare de 289.807,24 lei, printr-o procedură de achiziţie conform O.u.G. nr. 34/2006 privind achiziţiile publice şi publicată pe SEAP.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe, Oficiul Teritorial 5 Vest Timişoara a transmis că termenul de finalizare a lucrărilor va fi iulie 2013.

Ţinând cont că unele lucrări tehnico-edilitare nu se pot derula decât după finalizarea execuţiei blocurilor, Primăria Municipiului Reşiţa a stabilit prelungirea contractului de lucrări până în iulie 2013 (termenul iniţial de finalizare era noiembrie 2012).

Conform contractului, vor fi construite trei blocuri cu un total de 48 de apartamente, dintre care 33 cu două camere şi 15 apartamente cu o cameră.

Spread the love


Scrieti un comentariu