Prisma » Executiv » Primăria Reşiţa ne informează (05.12.2012)

Primăria Reşiţa ne informează (05.12.2012)

Centrul de Informare din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa anunţă că Telefonul Cetăţeanului s-a modificat. Prin urmare, reşiţenii pot face sesizări sau reclamaţii la numărul de telefon 0255 221 964 sau la Telefonul Verde 0 800 410 010. Apelurile vor fi preluate non-stop, iar problemele semnalate vor fi transmise factorilor de decizie. Reşiţenii sunt rugaţi să utilizeze numerele de telefon numai în cazul unor probleme reale, care intră în competenţa Primăriei Municipiului Reşiţa.


Primăria Municipiului Reşiţa, în parteneriat cu Filarmonica Banatul din Timişoara, organizează joi, 06.12.2012, un concert extraordinar de colinde. Spectacolul va fi susţinut de Corul „Ion Românu” al Filarmonicii Banatul din Timişoara dirijat de Lucian Oniţa, iar programul va cuprinde lucrări celebre de Crăciun şi sărbători din repertoriul românesc, sârbesc, irlandez şi sud-american.

Accesul publicului se va face pe bază de invitaţii care se pot ridica gratuit de la Centrul de Informare din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, corpul I, la parter, zilnic între orele 08.00 – 16.00. Concertul va avea loc la Cinematograful Dacia, cu începere de la ora 18.00.


Pentru eficientizarea acţiunii de distribuire a produselor alimentare prin Programul European de Ajutorare a persoanelor Defavorizate (PEAD), Primăria Mun. Reşiţa, prin Direcţia de Asistenţă Socială a stabilit prelungirea programului de distribuire astfel: de luni până vineri între orele 07.30 – 18.00 şi sâmbătă în intervalul orar 08.00 – 14.00.

De asemenea, persoanele cu nevoi speciale (nevăzători, persoane imobilizate la pat, persoane vârstnice greu deplasabile) vor primi alimen-tele la domiciliu, iar personalul din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială care se ocupă de distribuirea produselor alimentare va fi suplimentat.

Alimentele vor fi ridicate în continuare de la depozitul situat în Reşiţa, Calea Timişoarei nr. 34, zona Câlnic, numai de către persoanele care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege.

Spread the love


Scrieti un comentariu