Prisma » Politic » “UNPR nu se va dizolva în alt partid”

“UNPR nu se va dizolva în alt partid”

Deputatul Ion Tabugan, preşedintele Organizaţiei UNPR Caraş-Severin, consideră că întreaga Coaliţie şi toţi membrii partidelor aflate la Putere trebuie să se concentreze acum pe actul guvernării şi nu pe calcule de natură electorală.

“Singurul fundament al succesului în 2012 este performanţa economică transpunsă în creşterea nivelului de trai”, a declarat Tabugan. Nici alianţele, nici formulele de campanie şi nici artificiile de comunicare nu pot substitui creşterea economică, pe care trebuie să o susţinem prin toate eforturile, de la cele mai mici investiţii la cele mai mari. Cazul companiei americane de la Moldova Nouă, pe care eu am susţinut-o din prima zi, este şi poate fi un model de urmat”, susţine preşedintele UNPR.

Pe de altă parte, UNPR îşi reafirmă loialitatea faţă de Coaliţie şi faţă de actul guvernării, punând pe primul loc interesul naţional şi dialogul social.

“UNPR este şi rămîne un partid de centru-stînga şi îşi va păstra identitatea indiferent de ce se va întîmpla, spune Tabugan. Am construit acest partid pe principii solide. Nu vom abandona valorile în care credem pentru nici un calcul electoral. Nu vom renunţa nici la proiectul privind taxarea averilor mari şi foarte mari, nici la preocuparea noastră constantă pentru pensiile şi salariile românilor şi nici la celelalte măsuri pe care le-am susţinut ca formaţiune politică membră a Coaliţiei de guvernare. În egală măsură, UNPR este un partid care se manifestă responsabil şi nu populist. Responsabilitatea ne obliga să privim dincolo de orizontul alegerilor din 2012 şi să contribuim la efortul comun ca această Coaliţie să guverneze şi în următorii patru ani”, explică liderul progresist.

Dan Apostolescu

Spread the love


Scrieti un comentariu