Prisma » Sport » Echipa de majorete “Blaste Elite” pe podium

Echipa de majorete “Blaste Elite” pe podium

Echipa de majorete “Blaste Elite” a Casei de Cultură Studenţeşti Reşiţa a participat în data de 12 mai 2012, în municipiul Ploieşti, la Campionatul Naţional de Majorete, ediţia a V-a.

Echipa reşiţeană a reuşit să ajungă pe podium, clasându-se pe locul III. Echipa a fost răsplătită cu o cupă şi toţi componenţii echipei au primit diplome şi medalii. Componenţii echipei reşiţene sunt: Bianca Sasu de la Liceul Teoretic,,Diaconovici Tietz”, Corina Ille de la Liceul Teoretic,,Mircea Eliade”, Diana Văleanu, Oana Agrigoroae, Larisa Bodin şi Silviana Grămescu de la Liceul Teoretic,,Traian Vuia”, Raluca Ungureanu de la Colegiul Economic al Banatului Montan, Nadine Gaiţă de la Şcoala cu cls. I-VIII nr. 9, Flavius Ichim de la Şcoala cu cls. I-VIII nr. 6 Reşiţa şi Narcis Mucălău de la Universitatea de Vest Timişoara. Coordonatorul echipei este prof. Sasu Felicia de la Şcoala cu cls. I-VIII nr. 9 Reşiţa.

Campionatul s-a desfăşurat pe 4 secţiuni de concurs: Majorete tradiţionale cu pom-poni, Majorete tradiţionale cu baton, Cheerleading (fete şi băieţi) şi Majorete hobby. Pentru fiecare secţiune de concurs o echipă poate participa la următoarele categorii de concurs: Nonformaţii – solo (o majoretă), Nonformaţii – duo (2 majorete), Formaţii – echipe (peste 8 majorete). În acest an au participat 44 de echipe de la diferite cluburi sportive şi unităţi de învăţământ din ţară.Scrieti un comentariu