Prisma » Sport » VTM – Cupa Reşiţa 2012

VTM – Cupa Reşiţa 2012

Etapele a V-a şi a VI-a ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2012, disputate în acest sfârşit de săptămână pe Valea Domanului, la Reşiţa, au fost adjudecate de Lucien Hora.

Pilotul reşiţean s-a impus pe traseul său de casă în ambele etape din CNVC Dunlop 2012 disputate în ultimul week-end al lunii iunie, consolidându-şi prima poziţie în clasamentul general al competiţiei. Deşi în etapa de vineri, Hora ieşea în decor pe prima urcare de antrenamente şi realiza al cincilea timp în prima manşă de concurs, la finele zilei, pilotul monopostului Lola şi-a adjudecat şi cea de-a patra victorie consecutivă obţinută în actualul sezon de coastă.

În etapa de duminică toate manşele, atât cele de antrenament, cât şi cele de concurs, au avut aceeaşi structură Top 3, Hora fiind primul, Lucian Răduţă al doilea şi Daniel Onoriu al treilea. La finele zilei, Hora şi-a adăugat a cincea victorie consecutivă în palmaresul sezonului 2012, consolidându-şi prima poziţie în clasamentul general al CNVC Dunlop 2012 la un ecart de 36 de puncte faţă de următorul clasat, Lucian Răduţă. Pilotul de grupa A se detaşează pe locul doi la general de urmăritorul său, Mihnea Duţescu, şi se impune categoric la Grupa A. Odată cu etapele reşiţene, Daniel Onoriu marchează cel de-al treilea podium în CNVC Dunlop 2012 şi urcă pe locul patru în clasamentul general al competiţiei, devansându-l pe vicecampionul sezonului 2011, Paul Andronic, cu numai un punct. Mai multe informatii www.rallyrom.ro

Lucien Hora - Raliul Resitei

Spread the love


Scrieti un comentariu