Prisma » Legislativ » Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Reşiţa din 21 august 2012

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Reşiţa din 21 august 2012

Cu ocazia lucrărilor comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Reşiţa, marţi, 21.08.2012, s-a desfăşurat şi o şedinţă extraordinară. Printre subiectele dezbătute se numără aprobarea componenţei comisiei de evaluare a ofertelor pentru concesiune, pentru vânzare, pentru închiriere prin licitaţie publică/fără licitaţie publică a imobilelor proprietatea Municipiului Reşiţa şi pentru cumpărare de imobile de către Municipiul Reşiţa, constituirea comisiei de soluţionare a contestaţiilor, precum şi aprobarea regulamentului de funcţionare.

De asemenea, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind asocierea Municipiului Reşiţa cu Serviciul Public „Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa”, cu Direcţia „Poliţia Locală” şi Instituţia Publică „Clubul Sportiv Municipal Şcolar Reşiţa”, în scopul înfiinţării Asociaţiei de Fotbal Municipal Reşiţa 2012.

Pe ordinea de zi a şedinţei s-a regăsit şi aprobarea demisiei lui Aurel Marinescu din funcţia de administrator unic al SC CET 2010 Reşiţa SRL. În locul său a fost numit Constantin Tarbuzan.

Spread the love


Scrieti un comentariu