Prisma » Social » Acţiune de donare de sânge

Acţiune de donare de sânge

În cursul lunii martie motocicliştii din Asociaţia Guerrilla Motors au organizat o acţiune de donare de sânge împreună cu poliţiştii rutieri. Atunci au promis că bonurile valorice astfel obţinute vor ajunge sub formă de alimente şi dulciuri la Centrul de Plasament Tabita din Bocşa. Astfel, sâmbătă, 20 aprilie a.c., pregătiţi cu surprize şi cadouri membrii asociaţiei împreună cu poliţiştii rutieri le-au făcut o vizită copiilor.

Cei opt minori aflaţi în Centrul de Plasament au fost foarte bucuroşi să îi aibă din nou alături pe cei din asociaţie, fiind la cea de-a V-a acţiune de acest fel.

Pregătiţi cu alimente, dulciuri şi jucării, conducătorii pe două roţi i-au impresionat pe copii şi cu vehiculele impunătoare. Băieţii, mai ales, au fost foarte încântaţi de motociclete şi chiar au învăţat să le pornească.

Copiii le-au ajuns până la sufletele motocicliştilor, drept dovadă acţiunile pe care le organizează de la începutul infiinţării organizaţiei şi pe care le vor continua pentru a aduce zâmbete şi bucurie în inimile celor mai puţin norocoşi.

Spread the love


Scrieti un comentariu