Prisma » Social » Rezultatele bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi

Rezultatele bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin a organizat în 27 septembrie 2013 Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Întâlnirea dintre angajatori şi absolvenţi a avut loc la Reşiţa, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Prezenţi la bursă au fost 27 agenţi economici, care au oferit absolvenţilor şi persoanelor în căutarea unui loc de muncă un număr de 116 locuri de muncă.

La fel ca şi anul trecut, şi la această ediţie, locurile de muncă au fost variate, acoperind domenii diferite de activitate, cele mai multe fiind in domeniul serviciilor, comerţului şi confecţiilor. Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite posturi de secretară, inspector asigurări, consultant asigurări, agent contracte şi achiziţii, proiectant inginer mecanic, inginer electromecanic şi inginer producţie.

Situaţia detaliată a organizării Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi din acest an este următoarea:

  • Nr. agenţi economici contactaţi 133
  • Nr. agenţi economici participanţi 27
  • Nr. locuri de muncă oferite 116
  • Nr. persoane participante 93
  • Nr. absolvenţi participanţi 58
  • Nr. absolvenţi selectaţi în vederea încadrării 45
  • Nr. absolventi încadraţi pe loc 6

Absolvenţii încadraţi în ziua Bursei au ocupat locuri de muncă de lucrător comercial şi confecţioner cablaje auto. Atât agenţii economici, cât şi absolvenţii au primit la bursă pliante şi ziare care au conţinut informaţii referitoare la serviciile oferite, precum şi facilităţile de care pot beneficia atât absolvenţii cât şi angajatorii, dacă apelează la serviciile Agenţiei.

Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, precum şi la sediile Agenţiilor locale din judeţ , unde vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori.



Scrieti un comentariu