Prisma » Social » Ajutoare pentru foştii abonaţi la termoficare

Ajutoare pentru foştii abonaţi la termoficare

Începând de vineri, 7 noiembrie 2014, de la ora 11:00, la sediul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Caraş-Severin, situat pe str. Traian Lalescu nr. 27 (lângă Direcţia Muncii) vor fi acordate ajutoarele de urgenţă de la bugetul de stat, aprobate prin Hotărârea de Guvern nr. 940/29.10.2014, destinate celor 450 de familii care au fost abonate la operatorul de termoficare – SC CET 2010 Reşiţa SRL, în insolvenţă.

Acestea vor putea fi ridicate de la Biroul de Relaţii cu Publicul, de la două ghişee după următorul program:

Vineri, 7 noiembrie 2014, de la ora 11:00:

  • ghişeul nr. 1: persoanele cu iniţiala numelui de la A-C
  • ghişeul nr. 2: persoanele cu iniţiala numelui de la D-L

Sâmbătă, 8 noiembrie 2014, de la ora 11:00:

  • ghişeul nr. 1: persoanele cu iniţiala numelui de la M-R
  • ghişeul nr. 2: persoanele cu iniţiala numelui de la S-Z.

Pentru ridicarea ajutorului de urgenţă, este obligatoriu ca titularul să se prezimte cu actul de identitate în original.

În cazul în care se prezintă rude/afini/alte persoane în locul titularului, acestea trebuie să deţină o împuternicire notarială pentru ridicarea ajutorului de urgenţă şi actul personal de identitate în original.

Ajutoarele de urgenţă se acordă în urma demersurilor realizate de primarul Municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, prin Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul administraţiei publice locale şi Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Caraş-Severin, care au întocmit documentele necesare, în vederea obţinerii unor ajutoare de urgenţă de la Guvernul României pentru persoanele care au fost racordate la sistemul centralizat de încălzire.

Spread the love


Scrieti un comentariu